Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2014

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială 2014

Marti 18 martie 2014 în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială s-au premiat asistenti sociali si personalitatile care sustin asistenta sociala.

Seara de Gală  a avut loc la Teatrul Nottara din București în prezența a numeroase personalități din mediul instituţional şi neguvernamental, deputaţi, senatori şi secretari de stat din cadrul Ministerului Muncii, Familie, Protecţie Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Amfitrionul Galei a fost Andreea Marin care a creat o atmosferă de sărbătoare, plină de emoţie şi sensibilitate.

Mulţumim pentru sprijinul acordat Andreei Marin şi tuturor partenerilor galei, care se regăsesc la secţiunea parteneri pe site-ul galei : gala.cnasr.ro

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Romelia Blejan, cnasr@cnasr.ro.
https://cnasr.ro, https://gala.cnasr.ro

IN ATENTIA PARTICIPANTILOR LA GALA NATIONALA A EXCELENTEI IN ASISTENTA SOCIALA

In urma procesarii tuturor confirmarilor de participare ale invitatilor si nominalizatilor la premiile acordate in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala, va aducem la cunostinta ca pana la acest moment numarul participantilor depaseste capacitatea salii Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

Pe aceasta cale, va informam ca organizatorii Galei au realizat repartizarea locurilor in sala, acest lucru facand posibila rezervarea locurilor in limita capacitatii salii precum si intocmirea unei liste de rezerva pentru participantii carora nu le-au fost alocate locuri.

Datorita interesului deosebit manifestat fata de participarea la decernarea premiilor in cadrul Galei, organizatorii au decis ca rezervarilor locurilor sa fie mentinute pana marti, 18 martie, orele 18.00, dupa aceasta ora accesul participantilor aflati pe lista de rezerva urmand sa se faca in limita locurilor ramase libere.

Persoanelor aflate pe lista de rezerva vor fi instiintate in acest sens.
Va rugam sa verificati casuta de email!

Despre Gala

Evenimentul „Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala  2014" este un proiect initiat de catre  Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania, cu ocazia sarbatoriri a 20 de ani de la prima promotie de asistenti sociali si 10 ani de la reglementarea profesiei de asistent social in Romania.

Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala are ca obiectiv celebrarea profesiei de asistent social, promovarea si recunoasterea meritelor asistentilor sociali din Romania si premierea progreselor realizate în cele două decenii de la reconstruirea sistemului de asistenţă socială