Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2018

COLEGIUL NAȚIONAL AL ASISTENȚILOR SOCIALI DĂ STARTUL CELEI DE A V-A EDIȚII A GALEI NAȚIONALE ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ

comunicat de presă lansare eveniment    -
Este momentul acela din an când poți să-i mulțumești unui asistent social!

București, 15 ianuarie 2018 – Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) dă startul ediției cu numărul cinci a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Este deja al cincilea an în care Colegiul Național al Asistenților Sociali organizează Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Pe 20 martie 2018, la Ateneul Român, vom celebra împreună, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, pe cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, vor stabili și anul acesta câștigătorii!
Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit gala încă de la prima ediție,  Andreea Marin -Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială.La ediția din acest an vom avea parte de muzică pentru suflet și din suflet a Alexandrei Ușurelu și Muse Orchestra iar captivantele acorduri ale violonistei Rusandra Panfili alături de cei 4 muzicieni internaționali ce formează Panfili & Friends ne vor fascina și  ne vor duce într-o lume de poveste despre frumosul și generozitatea din om. Specificul domeniului în care asistenții sociali își desfășoară activitatea zi de zi face ca aceștia să se confrunte cu probleme complexe, dificile, de cele mai multe ori situații limită. Totuși, ei nu renunță la luptă și încearcă să găsească soluții reale la problemele sociale identificate. Gala este despre și pentru asistenții sociali, așa că nominalizați-i pe cei mai buni!

Regulamentul Galei și formularul de înregistrare pot fi descărcate de pe site-ul gala.cnasr.ro
În perioada 15 ianuarie – 4 februarie 2018 se pot face înscrieri/nominalizări.
Lista premiilor Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, editia a V-a 2018:

 • Premiul asistentul social al anului;
 • Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului;
 • Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi;
 • Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale;
 • Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate;
 • Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost;
 • Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu;
 • Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi;
 • Asistentul social din domeniul incluziunii sociale / economie socială;
 • Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare;
 • Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale;
 • Premiul pentru jurnalism;
 • Premiul politicianul anului;
 • Premiul instituţia anului;
 • Premiul personalitatea anului în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială;
 • Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social;
 • Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale;
 • Premiul pentru cea mai activa sucursala a CNASR.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Aida Boldeanu, cnasr@cnasr.ro https://cnasr.ro, https://gala.cnasr.ro

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieții sociale.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială
Ediția a V-a

Marți 20 martie  2018  în cadrul celei de a cincea ediții a  Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, au fost premiați cei mai merituoși asistenți sociali și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social.
Seara de Gală  a avut loc la Ateneul Român  în prezența a numeroase personalități din mediul instituțional și neguvernamental.
Andreea Marin, Ambasadorul în Excelență în Asistență Socială a fost și anul acesta gazda evenimentului a cărui amfitrion este încă de la prima ediție.
Invitații care ne-au încântat în seara de Gală au fost Alexandra Ușurelu alături de Muse Orchestra și Rusanda Panfili & Friends.

În cadrul Galei a avut loc și lansarea colecției de DVD-uri a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2014-2017 în contextul Campaniei România se ridică în picioare pentru Asistența Socială, campanie pe care Colegiul Național al Asistenților Sociali din România o are în plină desfășurare.
Câștigătorii Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială ediția 2018  sunt:
Premiul Asistentul Social al anului 2017: Stoian Roxana Maria (Vâlcea)
Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului: Chiran Mihaela Emilia (Dolj)
Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi: Antonie Ramona (București)
Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale: Diaconu Nicoleta Emilia (București)
Premiul pentru asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate: Herea Steliana Camelia (Prahova)
Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost: Biru Lucian (București)
Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu: Hamza Claudia Gina (Vaslui)
Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi: Andreș Laura (Arad)
Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie socială: Mâță Ilarion (Bacău)
Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare: Ogrean Bogárka-Zsuzsána (Sibiu)
Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infecției cu HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale: Ioan Violeta (Dâmbovița)
Premiul pentru jurnalism: Chiriac Irina (Radio Trinitas București)
Premiul politicianul anului: Brașoveanu Sorin (Președintele Consiliului Județean Bacău)
Premiul instituţia anului: Fundația ”Un copil, O Speranță (Sibiu)
Premiul personalitatea anului 2017 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială: Prof. Univ. Dr. Constantinescu Maria (Universitatea din Pitești)
Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistentsocial: Croitor Ecaterina (Cabinet individual de asistență socială, Suceava)
Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale: Grigore Marinela (asistent social principal, Constanța)
Premiul pentru cea mai activă sucursală CNASR:  Sucursala CNASR Mehedinți.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este Aida Boldeanu, tel. 0748124585, cnasr@cnasr.ro.
https://cnasr.ro, https://gala.cnasr.ro


GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Marți, 20 martie, începând cu ora 18:30 la Ateneul Român, vom celebra împreună, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, pe cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, au stabilit și anul acesta câștigătorii!. Câștigătorii vor fi aplaudați la scenă deschisă în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).
“Este timpul să ne ridicăm în picioare pentru asistența socială! Viitorul se construiește astăzi!” spune președintele CNASR Doru Buzducea.

Gala, prezentată și în acest an de Andreea Marin, recompensează performanța și excelența celor care lucrează în acest domeniu. La eveniment vor participa finaliștii celor 18 categorii, precum și reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, alături de jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local.
Invitații care ne vor încanta în seara de Gală sunt Alexandra Ușurelu alături de Muse Orchestra și Rusanda Panfili & Friends.

Pentru cele 18 categorii ce urmează să fie premiate marți, 20 martie, au fost nominalizate 625 de persoane din întreaga țară, de la asistenți sociali până la ziariști și politicieni. Cele 250.000 de voturi online pe pagina http://gala.cnasr.ro au desemnat finaliștii care au intrat în etapa de jurizare.
În cadrul Galei vor fi premiați cei mai buni asistenți sociali din domeniul protecţiei drepturilor copilului, din domeniul persoanelor cu dizabilităţi, din sănătate/servicii medicale, reintegrării sociale a persoanelor private de libertate, din domeniul persoanelor fără adăpost, din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu, combaterii discriminării/minorităţi, din domeniul incluziunii sociale – economie socială, din domeniul asistenţei sociale comunitare, combaterea traficului de ființe umane, prevenirii/reducerii riscurilor asociate consumului de droguri și practicării sexului commercial. Tot mâine vor fi premiați jurnaliștii și politicienii cei mai activi în susținerea cauzelor sociale.

Accesul în sală este permis de la 17.45 până la ora 18.30 și se face pe bază de bilet.

###

Informaţii suplimentare: Aida Boldeanu, tel 0748124585, cnasr@cnasr.ro, www.cnasr.ro, gala.cnasr.ro

CALENDAR - Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială Ediția a V-a 2018

 

15 ianuarie – 4 februarie (ora 16.00)

Inscriere/Nominalizari

5 februarie – 18 februarie

Verificarea și înregistrarea aplicațiilor pentru votul on-line

19 februarie (ora 10.00) – 26 februarie (ora 00.00)

Vot on-line

27 februarie – 12 martie

Jurizare

 

Formular de înscriere