Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială 2020

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) organizează Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Evenimentul de anul acesta va avea loc în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român și va fi găzduit de Andreea Marin - Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială. Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu, ca parte a unei campanii prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social. Evenimentul reunește cu acest scop asistenți sociali, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, politicieni precum si jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local. Nominalizații se vor putea înscrie - sau vor putea fi înscriși de către cei care cred în munca lor – între 13 ianuarie și 2 februarie (ora 16:00) la http://gala.cnasr.ro/, conform Regulamentului evenimentului. Gala este despre noi, asistenții sociali, așa că haideți să arătăm cât de nobilă este profesia noastră și ce rezultate frumoase avem, cu gândul că vor fi un model și poate un reper pentru mulți alții!

 

Viitorul se construieste astăzi, aici! Este mai mult decât o sintagmă, este mai mult decat un îndemn motivațional, este o realitate! Ceea ce noi vedem și ceea ce trăim astăzi este realitatea simțită și gândită cu mulți ani în urmă, când am îndrăznit să visăm pentru profesia noastră, când am îndrâznit să privim dincolo de zid, dincolo de bariere. Gândurile, emoțiile și faptele noastre pot modela viitorul! spune Doru Buzducea, preşedintele Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR).

 

Lista premiilor Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediția a VII-a 2020:
  • Premiul asistentul social al anului 2019;
  • Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului;
  • Asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi;
  • Asistentul social din domeniul sănătate / servicii medicale;
  • Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate;
  • Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost;
  • Asistentul social din domeniul persoanelor vârstnice şi îngrijrii la domiciliu;
  • Asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi;
  • Asistentul social din domeniul incluziunii sociale / economie socială;
  • Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare;
  • Asistentul social din domeniul prevenirii / reducerii riscurilor asociate infecţiei cu HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale;
  • Premiul pentru jurnalism;
  • Premiul politicianul anului;
  • Premiul instituţia anului;
  • Premiul personalitatea anului 2019 în promovarea educaţiei şi formării în asistenţa socială;
  • Premiul de excelenţă pentru promovarea profesiei liberale de asistent social;
  • Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale;
  • Premiul pentru cea mai activă sucursală a CNASR.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact este Aida Boldeanu, cnasr@cnasr.ro 

https://cnasr.ro, https://gala.cnasr.ro

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieții sociale.

Înscrierile/nominalizările se primesc în perioada 13 ianuarie - 2 februarie 2020 (ora 16,00).
Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali organizează cea de-a VII-a ediție a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, eveniment de înaltă ţinută, care de cinci ani promovează performanţa în domeniul social prin premierea celor mai buni asistenţi sociali şi susţinători ai asistenţei sociale din anul precedent.
Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2020, se va desfăşura în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român şi se va adresa unui număr de 800 de participanţi. Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit Gala încă de la prima ediție,  Andreea Marin - Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială. Așa cum v-am obișnuit în fiecare an, evenimentul se va bucura și de prezenta unor artisti ai momentului pe care îi vom face cunoscuți pe parcurs.

CALENDAR - Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială Ediția a VII-a 2020

13 ianuarie – 2 februarie (ora 16.00)

Inscriere/Nominalizari

3 februarie – 16 februarie

Verificarea și înregistrarea aplicațiilor pentru votul on-line

17 februarie (ora 10.00) – 24 februarie (ora 00.00)

Vot on-line

25 februarie – 9 martie

Jurizare

 

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape în acest an și ne ajută ca împreună să promovăm meritele asistenților sociali!

Cu bucurie dorim să vă facem o destăinuire în prag de sărbători. Pregătirile pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția a VII-a, 2020 sunt în desfășurare. La început de an vom da startul Galei, așa că… să vă pregătiți nominalizările! Noi, echipa de organizare, promitem să vă ținem la curent cu toate detaliile Galei 2020. Surprize frumoase ne aşteaptă pe noi toţi! Până atunci să ne bucurăm de sarbători.

Sărbători fericite alături de cei dragi și un an nou bun!

 

GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ, EDIȚIA A VII-A

START VOT!

Începând de astăzi, 17 februarie 2020 și până pe data de 24 februarie 2020, ora 00,00 eforturile și implicarea asistenților sociali pot fi apreciate printr-un simplu vot online, pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială (gala.cnasr.ro, secțiunea ”Vot 2020”).

În următoarele zile publicul va vota și personalitățile care au susținut cel mai activ subiectele de interes social, fie că sunt jurnaliști sau politicieni.

435 de nominalizați au intrat în această competiție, așa că votați-i pe cei mai buni!

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VII-a este organizată în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român, de Colegiul Național al Asistenților Sociali cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Loredana & Agurida Band vor încânta publicul printr-un show inedit.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact este Aida Boldeanu, cnasr@cnasr.ro 

https://cnasr.ro, http://gala.cnasr.ro

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieții sociale.

 

COLEGIUL NAȚIONAL AL ASISTENȚILOR SOCIALI LANSEAZĂ GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ, EDIȚIA A VII-A

Bucureşti, 13 ianuarie 2020 – au început înscrierile pentru cea de-a șaptea ediție a ”Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială”. Este acel moment din an când poţi să-i mulţumești unui asistent social!

Anunț important!
După o lungă aşteptare, ne bucurăm să vă spunem că în sfârşit vom putea afla câştigătorii premiilor Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VII-a. Evenimentul a fost reprogramat pentru data de 14 iunie 2021, la Ateneul Român, ora 18,00.

Gala va fi prezentată de Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială iar momentul artistic al serii va fi asigurat de Loredana și Agurida Band.

Luni, 14 iunie 2021, la Ateneul Român, în cadrul celei de a șaptea ediții a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, au fost premiați asistenții sociali care s-au remarcat în anul 2019 cu rezultate deosebite dar și personalitățile care au susținut profesia de asistent social și s-au implicat activ în plan social.

Seara de Gală a fost una de execepție datorită gazdei Andreea Marin, Ambasador al Excelenței în Asistență Socială, care prezintă evenimentul încă de la prima ediție. Loredana şi Agurida Band au făcut un show extraordinar ce a ridicat publicul în picioare.