COLEGIUL NAȚIONAL AL ASISTENȚILOR SOCIALI LANSEAZĂ

GALA NAȚIONALĂ A EXCELENȚEI ÎN ASISTENȚĂ SOCIALĂ, EDIȚIA A VIII-A

 

Bucureşti, 17 ianuarie 2022 – încep înscrierile pentru cea de-a opta ediție a ”Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială”. 

Ediţia din acest an va aduce în lumina reflectoarelor asistenţii sociali sau personalităţile care s-au remarcat prin devotamentul față de profesie, precum și prin munca cu comunitățile și beneficiarii  pe care îi deservesc în timpul uneia dintre cele mai obositoare și incerte perioade din istoria recentă, perioada pandemică 2020-2021.

Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) organizează Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială – ediția a VIII-a cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale. Evenimentul de anul acesta va avea loc în data de 15 martie 2022, la Ateneul Român și va fi găzduit de Andreea Marin - Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

La această ediție fiecare sucursală teritorială a CNASR va putea să nominalizeze un asistent social sau o personalitate locală care a avut o contribuţie remarcabilă în perioada pandemică 2020-2021. Se acceptă o singură nominalizare pe sucursală. 

Premiile ce vor fi  acordate în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, Ediția a VIII-a, 2022 sunt:

Asistentul social al perioadei 2020 - 2021

Asistenţi sociali ai perioadei 2020 - 2021

Personalităţi care s-au remarcat în perioada 2020-2021

Pandemia de coronavirus a fost pentru asistenţii sociali o perioadă plină de provocări . În această perioadă au fost foarte multe exemple din munca asistenților sociali care au demonstrat cât de importantă este această profesie. Oricât de dificile au fost circumstanțele, asistenții sociali au asigurat beneficiarilor lor servicii profesionale în situaţii deosebite.

Asistenții sociali au arătat mai mult ca niciodată că sunt rezilienți și dedicați muncii lor. Pentru aceste fapte asistenţii sociali merită toată recunoştinţa umană dar mai ales profesională!

 

Andra va fi invitatul special al Galei cu un recital extraordinar pentru seara de decernare a premiilor. 

 

Informații suplimentare pe email la adresa cnasr@cnasr.ro.

www.cnasr.ro, gala.cnasr.ro

Colegiul Național al Asistenților Sociali reprezintă interesele profesiei de asistent social și acționează prin toate mijloacele conferite de lege pentru dezvoltarea acesteia și pentru ridicarea prestigiului ei in cadrul vieții sociale.